A kapitány, aki egy életre eljegyezte magát a hajózással

Sétahajó, lágyan ring a Dunán… Akár így is kezdhetném ezt a cikket, de ez elfogultságot tükrözne és pártatlanként ettől sokkal többet szeretnék megmutatni Önöknek. Kevés olyan folyó van, amelyről nosztalgikus dallamok szöknek a fülünkbe időről időre. Biztos hallottunk már valahol felcsendülni egy kedves dalt, amelyben a Duna kapta a főszerepet! Gondoljuk csak a méltán híres Állami Áruház című filmre, amely zseniális szereposztásának köszönhette a sikerét és amelyben slágerré vált a Duna parti csónakházban című dal. A Duna, az öreg hölgy, amelynek hullámain keresztül egy valódi időutazáson vehetünk részt. Nem szégyen erre a folyóra a romantikán keresztül gondolni, számos ember életébe lopta be a boldogságot, akár csak egy pillanat erejével is. Millió turista örökítette meg már fotókon a kanyargó vén hölgyet, de hazánkban is nagy népszerűségnek örvend.
Egy örök kiaknázatlan lehetőséget tartogató folyó, amelyen számos emlék várt és várhat ránk. Az ilyen emlékek megvalósításában kapott főszerepet Pataki Zoltán kapitány, aki több évtizedes hajózási szakmai múlttal rendelkezik, elismert szakember. Kevés olyan őszinte embert ismerhettem meg eddig, aki ennyire elhivatott és valóban a Duna és a hajózás szerelmese. A lehetetlent nem ismeri, bátran fordulhatunk hozzá akár egy privát hajókirándulás megszervezése kapcsán, legyen szó romantikus lánykérésről, éjszakai városnézésről, céges összejövetelről, kalandtúráról vagy csak épp egy hangulatos sétahajózásról, biztos lehetünk benne, hogy a legjobb kezekbe kerülünk.

Elég csak a google segítségét kérjük és máris szembe találkozhatunk egy intimnek számító, tiszta weboldallal, amely a www.motorcsonakazasadunan.hu, az oldalt böngészve hasznos információkhoz juthatunk a dunai motorcsónakázás lehetőségeiről.

Zoltán, Budapest egyik legnívósabb yacht klubjának, a Prestige Yacht Kikötőnek a vezetője, emellett oktató tevékenységet is végez, hiszen a Kishajós Iskola Budapest szakmai oktatója, ahol jogosítványt szerezhetünk motorcsónakra, az átadott tudása révén pedig saját magunk is felfedezhetjük a hajózás nyújtotta örömet, melyet átadhatunk a családtagjainknak és a barátainknak is.

A Yacht kikötő a legkorszerűbb megoldást kínálja azok számára akik szeretnék a saját hajójukat biztonságba tudni és emellett egy olyan közösséghez tartozni, ahol a hajózás iránti tisztelet mutat példát minden tagnak.

Felfedezni egy új világot, mindig nagyon izgalmas feladat, ahol egy jó vezető hasznos segítség lehet a kalandozásaink során, bátran keressék Pataki Zoltán kapitányt, engedjék részére, hogy a legszebb élményekkel gazdagítsa Önöket a Dunán

A Dunát ha megpillantjuk sok esetben könny szökik a szemünkbe, talán épp ezért olyan fodros Duna vize, minden hullám része az a bizonyos könnycsepp. A családi ünnepi események során is főszerephez jut a könny, amelyet nem szabad szégyellni, egy örömkönnyet letörölni nem bűn, az élet velejárója. A már említett lánykérési ceremónia csak egy, lehetőségből amelyet nyújthat ez a folyó.

Romantikus naplemente vagy a gyémántként feltűnő csillagos égbolt alatt egy motorcsónakázás olyan élményt nyújthat, amelyet egy életre a szívünkbe zárhatunk.  Ahogy azt dalként is hallhattuk már, Látta-e már Budapestet éjjel… Nos, ha még nem tette meg, akkor itt az alkalom, hogy megcsodálja a város nevezetességeit a Dunáról a káprázatos éjszakai fényekben pompázva. A cikk írása közben eszembe jutottak a velencei gondolások, ahogy naponta számos turistának mutatják meg a lagúnák által körülvett város szépségeit, nos Zoltán az Önök gondolása a Dunán. Az O sole mio helyett pedig érdekes történeket hallgathatnak a hajózásról Zoltán tolmácsolásában. A motorcsónakázás kortalan, fiataltól az idősig mindenki részére nyújt kellemes kikapcsolódást. A Lánchíd alatt elcsattanó csók, olyan mint karácsonykor a fagyöngy alatt csókolózni, az örök szerelem jelképe lehet! Az élménycsónakázás minden pillanata feledhetetlen, nem csak Budapest területén, hanem a Dunakanyarban is.

Zoltán részére óriási segítség a vállalkozásukban felesége, Keleti Krisztina, aki mindhárom szolgáltatás értékesítési és marketing feladatait irányítja. Igazi családi vállalkozás ez, ahol nincs minden automatizálva, ahol az elégedett ügyfél visszajelzését tartják igazi sikernek, és ahol még van idő beszélgetni az egyedi igényekről, elképzelésekről egy-egy élményhajózás kapcsán. A „futószalagon” megszerzett turista maximum csak egy élményt kaphat, de nem szívhez szóló emléket. A dunai hajós házaspár életcélul tűzte ki azt, hogy minden utasuk, vendégük számára egy olyan emléket adjanak, amelyre ha visszagondolnak, az életük egyik legszebb eseménye jusson eszükbe. A velük való beszélgetés során a következő gondolat jutott eszembe:

Élményt adni egy örök tradíció!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

error: A weboldal tartalmának másolása nem lehetséges.